Followers

28 Februari 2015

Happy Birthday to me..

Assalamualaikum wbt..

28 Februari 2015

Genap usia ku yang ke 25 tahun. Happy Birthday Emma! Alhamdulillah.. 

Planning nak celebrate birthday aku, just nak beli cake Baskin Robbins. So, husband pon setuju nak beli untuk wife dia ni hah. Pegi Alamanda, Putrajaya singgah kedai BR japp, hermm, boleh tahan jugak mahal nyer. Lagi-lagi di bulan tua ni, gaji pon lama lagi, azam baru pon nak berjimat cermat, hanya keperluan yang di perlu. Terus cancel T.T.. (tak mampu, jangan lagak mampu plak kan?kekeke).. Maka, kami pon blah dengan rela & redha. aiseh.

Husband kata, jom la pegi Restoran Manhattan Fish. (aikk, ni nak celebrate besday aku ke, dia yang nak di celebrate kan?, sebab dia nak gi situ).. Aku pon okay je. Sebab, takde hal sangat pon, celebrate ke tak ke, sama aje. SO, makan la kami bertiga kat Manhattan Fish, tanpa cake BR.. Tak kan la, nak celebrate kena ada cake? ye dak? Jenis aku pulak, memang takde nak celebrate sangat.hehe.. Just makan makan, apa yang ada.. kannn? 











Terima Kasih

1 ulasan:

Azizah Green Line berkata...

happybirthday yunk..may Allah bless u

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign