Followers

24 Jun 2013

Ladang strawberry GH



Assalamualaikum..

Semalam, hubby ajak gi fraser Hills..memula I tak tahu pon hubby nak bawak I gi mana.. I bangun jam 5.30am, siap2 kemas rumah semua2 terus gerak jam 7 pagi.. jalan awal pagi best takde banyak kreta kat highway.

Bayangkanlah…. Jalan nak naik ke bukit fraser tu, punyalah azab. Jalan seghupe ular.. jalan dah la selekoh tajam.aduiiii fenin kepala I nok!

I habaq kat hubby, benti la kejap, tak tahan dok kreta peh tu pakej belom bekfast lagi. Nak masak before jalan, tapi takot tak sempat. Hubby dah pesan nak gerak, sbelom matahari terbit.

Kesian baby inside kelaparan..huhu..

Meh I ceghiter pasal I ngidam nak gi ladang strawberry kat GH. Memula frust sebab hubby pegi FH bukan gi GH.. last2 hubby gi jugek GH..alhamdulillah… tercapailaaa hasrat si ibu mengandung ni..hehe..

Hubby, biasalah..tak minat pon ngan ladang strawberry..hehe. bini dia ni je excited lelebih.. tapi hubby turuti ler jugek kehendak bini dia ni.. I happy komain bila hubby nak gi GH..hehe..





Ohmaiiiii, awat I nampak demok bangetttt..hehe





strawberry pilihan hubby, ntah pa pe ntah!!



bhahahaha!!




mak buyung keletihan...haaaaaa mengahhhh




Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign