Followers

05 Mei 2011

Kat Pontian Johor






 Next,, my sis ...( Aku and dia jek lom tawen)

 





Terima Kasih

04 Mei 2011

Jalan-jalan di Melaka



  
Ne pemandangan salah satu tempat yang berpantai kat Melaka. Tapi nun jauh ke dalam sket. Best la. Ada jual2 makanan. Tapi tak beli pon. Kami singgah kejap jerk. Sbb taknak buang masa. Gipon nak balik Putrajaya sebelum senja. Siap ada kuda lagik kan. Ada jual layang2. Masa tu orang tak ramai sangat. Yang ada pon mcm kat atas tu, sket jek. Len la kalo pandai PD. kan..

  




Lepas dari Wonderland Park, we all gi carik tempat makan. Last2 jumpa jugek. hehe. Sebenarnya banyak tempat makan best kat Melaka ne. Cuma rambang mata nak pilih mana satu. Seingat aku la kan, satu hari kat bandar Melaka ne, we all makan 2 3x. hehe.. LAPAR""










Terima Kasih

Melaka wonderland


Ne gegambo ne, sebenarnya dah lama. Dalam awal  tahun ne kot. Saja nak p jenjalan. And tetiba, masa tersesat kat Melaka, terjumpa la MELAKA Wonderland. Best jugek la tempat tuh. Masuk kalo tak silap RM30.00 bagi owg dewasa. Tak tahu la pulak tuk budak-budak kan. Masa tu sy tak gi mandi. Sbb tak bawak baju lebih pon. Membazirkan, masuk tapi tak mandi manda. Masa ne pegi waktu petang. Air dah kuning dah. Ramai banget orang. Lagi pon masa tu ada upin ipin. Tak silap masa ne hari Ahad kot. Lupa dah. Ayo. hehe. Ok  la. Apa2 pon, enjoy yah nengok gambar- hasil tangkapan gambar tangan sendiri.tak cunnn mcm u all tangkap. Jangan banyak songeh yerr..

















Terima Kasih

02 Mei 2011

Aku dan strawbery













Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign