Followers

11 September 2017

BOUQUET BY EMMA


Assalamualaikum W.B.T...

Sesape berminat nak buat tempahan 'Surprise Delivery' kawasan Putrajaya dan berdekatan.

Nak surprise kat orang tersayang..
Tak tahu nak bagi hadiah untuk,, suami/isteri/adik beradik/anak/awek/pakwe/ kawan dan lain-lain..

Boleh hubungi saya:-
Emma - 018 870 8300


Terima Kasih

26 Mac 2015

Bukak akaun Simpanan Tabung Haji untuk anak

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, dah bukak buku akaun simpanan Tabung Haji untuk Fiyyaz. Sbenarnya, dah lama bukak. hee.. Baru hari ni berkesempatan nak story pasal ni. Dulu dari mula Fiyyaz lahir, dah ajak husband pegi Anjung, kat Parcel tu. memandangkan, selalu tak berkesempatan nak pegi, tup-tup ada bukak kaunter kat bawah office aku. Masa tu ada program TTP fundays.. 

Allah permudahkan, bukak akaun just RM10 je masa tu. Masa tu, just daftar and bagi slip aje. Buku takde lagi. Buku akaun sampai dalam seminggu lebih ke alamat rumah. Simpanan Fiyyaz pon buat masa ni pon dah nak cecah 2k gitu. Tu semua pon ramai yang baik hati bagi fiyyaz duit, dari family, warga office kengkawan dan sebelah family in law. Maklumlah, sbelah asben, Fiyyaz cucu first :) ..Alhamdulillah, syukur.

Fiyyaz dari dia belom lahir, sehingga dah lahir ni, banyak rezeki untuk dia. Baju-baju, barang-barang keperluan, mainan, Masha Allah, banyak orang bagi. Masa baby pon banyak,, baju baby, beg beg baby, bantal, tilam baby, selimut, mainan macam macam lagi laa, Allah. 


 Masa bukak akaun simpanan TH, dapat free magnet fridge..

Dah la aku pegi kaunter dah nak dekat tengahari baru sempat nak pi,
Ni tabung yang last dah masa tu.
Nasib baik sempat, orang yang lepas aku, siap merayu nak lagi nak lagi..
Nak bagi hok yang fiyyaz punya, tapi nak simpan duit Fiyyaz kat tabung TH ni..
Sorry :'(

k bye

Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign