Followers

18 Januari 2011

Kengkawan SAYA..



Kali ne, sy nak kongsi photog kengkawan saya. Masa kami buat reunion Hari Raya Aidilfitri. Dek kerna teman2 ku yang mmg superb! And pandai buat buat 'style modelling' maka saya pon mencari ilham separuh abad nak edit2 segala macm cara. hek hek.. And sajer la nak try. Sifu saya yg tolg install kan Photoshop deh. Selebihnya gue bljaq sendirik. So, dengan ini, sy telah upload pic yag tomei22, yg pretty, yg macho2, yang etc lah.. hehe.. gud boy and girl. Ok, tanpa berlengah.. u u u tengok laaar.. hehe..

































Tym sy boring jerk.. Mybe ada yg kater, alaaaa biasa2 sajer. Sy terima seadanya.. =)). yg penting smile owez. tata..

Terima Kasih

12 Januari 2011

Open House Rumah Somebody. RAYA 2010













Terima Kasih

Hari Raya 2010

Pic ne semua adalah masa Hari Raya 2010. Kat umah sy and outdoors laa. Raya ke dua kami ada buat majlis. Mama, kakak and kawan mama yang msak. Sy tolong jugak lee. So, ape tggu lagik.. lihat la pic2 nee.. And malas dah nak celoteh panjang. hek hek..pic tak banyak sangat. huhu. sedih x dpt ambik bnyk gmbr masatu.

- mama saya-


Si cantik -org sarawak-


ketika majlis makan-makan bermula


Sanak saudara










Terima Kasih

06 Januari 2011

Ame yang di sayangi



Petang ne x tahu nak buat apa. But saya kan ada latest project. So, saya kena siapkan. Spya dapat income. muahaha! wah wah wah. Tetiba terbit perasaan rindu kat si Ame. Lma dah x jumpa si Ame. Ame. Maybe ada yang lum tahu. Kalo nak tahu, try la cari kat post saya yang sebelum sebelum ne. Harap saya leh ketemu sama si Ame nanti. I miss u ame. I Love u Ame. jeng jeng jeng.. pic ni adalah si AMe



..


Nak hantar Ame ke Klinik. Sbb dia macam x sihat.





Terima Kasih

04 Januari 2011

Bowling time. wow














Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign