Followers

18 Oktober 2010

Part 1 - Jogging






Terima Kasih

06 Oktober 2010

Open House * *,












Terima Kasih

04 Oktober 2010

Tanjung Piai...






















i like!



ting..tong..

ssssssSSSS



ke sana..ke sini.. ke situ.. ke mari.. ke atas..




ok..itu sajalah,,
pas ni ada lagi..jika masa mengizinkan..

Terima Kasih

03 Oktober 2010

welcome back AME



Sy baru balik dr Johor..Penatnyeeerr..Td dlm prjlnn sy tertidur..huhu..Join ame tdor..haha.. sy tengok dia tdo mcm best jerk..tu yg join skali... Dia cam x selesa masa kmi baru nak jalan tuh.. kejap ke depan keja ke belakang.. daa la bulu dia tu cepat tanggal..hukhuk.. bikin takut la jawabnya..Comel sgt masa dia tgh tdo.. sy ada tangkap pix dia.. masa dalam perjalanan sy mata sy mmg da start mengantuk.. Tp sy x nak tidur.. ya laa nanti sapa temankan Mr.F ber gosip2..haha.. last2 harapkan pagar sy tertidur juga..


Sampai kat melaka, kami singgah kat rumah kawan Mr.F.. Dia pown nak tumpang ikut p putrajaya.. dan ada makan free..yummiii... rumah dia buat open house..C ame masih mabuk2 n kekejangan kaki..Kesian c ame.. Pas bla..bla..blaa.. n makan kami pown chaw,,dan mataku kembali mengantuk.. sy pelik @ h
airan semenjak dua menjak ini mata sy selalu berasa ingin tidur.. ntah la.. sejak ke belakangan ni sy selalu tidur lewat..itu la kot.. ish3..



inila antara aksi2 ketika c ame tido...cute sgt3

Dan ketika perjalanan dr melaka sy tidur sampaikan kepala ini terlentuk-lentuk..haha... Mr.F siap bagi betul my kepala..uwaaa.. malu eih.. apew x nyer tido x hingat dunia.. tp kalo Mr.F bawak laju sket sy mudah terjaga dr tidur,. dan membebel itu ini konon bawak kereta laju.. sebab itula Mr.F lagi suka kalo sy ni tido.. sbb sy suka membebel..haha tp ini la firstme sy tido masa Mr.F sedang memandu.. sbb sy ni x harap kalo Mr.F memandu tanpa teman berbual..Alhamdulilah selamat sampai kat Putrajaya.. Dan masuk melalui EXIT BANGI..



babaii u ols!
sadey meninggalkan pontian~..sayonaraa

Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign