Followers

13 Disember 2010

FUZA and PUTRI

NEPHEW AND NIECE
SI Putri Kalisa.. Cuma dia sahaja baby Girl..
so, tu la dia kena g nma putri.. cumil and cumil..
lov it..
tiut nyerr.. saya sukerr..

Nie pulak MUHAMMAD ZULFAQAR AFUZA..
serba pink. abes laa..hehe dah la bby boy
sgt panjang nama dia.. tp ada tingglk ko satu dua huruf nama dia tu..
sy pon belom pas g eja nma2 meka..hehe..
dekat gmbr, len muka c fuza ne..tp face to face kecik saja taw..

si enshom bui.. cumil nyerr..




Terima Kasih

18 Oktober 2010

Part 1 - Jogging






Terima Kasih

06 Oktober 2010

Open House * *,












Terima Kasih

04 Oktober 2010

Tanjung Piai...






















i like!



ting..tong..

ssssssSSSS



ke sana..ke sini.. ke situ.. ke mari.. ke atas..




ok..itu sajalah,,
pas ni ada lagi..jika masa mengizinkan..

Terima Kasih

03 Oktober 2010

welcome back AME



Sy baru balik dr Johor..Penatnyeeerr..Td dlm prjlnn sy tertidur..huhu..Join ame tdor..haha.. sy tengok dia tdo mcm best jerk..tu yg join skali... Dia cam x selesa masa kmi baru nak jalan tuh.. kejap ke depan keja ke belakang.. daa la bulu dia tu cepat tanggal..hukhuk.. bikin takut la jawabnya..Comel sgt masa dia tgh tdo.. sy ada tangkap pix dia.. masa dalam perjalanan sy mata sy mmg da start mengantuk.. Tp sy x nak tidur.. ya laa nanti sapa temankan Mr.F ber gosip2..haha.. last2 harapkan pagar sy tertidur juga..


Sampai kat melaka, kami singgah kat rumah kawan Mr.F.. Dia pown nak tumpang ikut p putrajaya.. dan ada makan free..yummiii... rumah dia buat open house..C ame masih mabuk2 n kekejangan kaki..Kesian c ame.. Pas bla..bla..blaa.. n makan kami pown chaw,,dan mataku kembali mengantuk.. sy pelik @ h
airan semenjak dua menjak ini mata sy selalu berasa ingin tidur.. ntah la.. sejak ke belakangan ni sy selalu tidur lewat..itu la kot.. ish3..



inila antara aksi2 ketika c ame tido...cute sgt3

Dan ketika perjalanan dr melaka sy tidur sampaikan kepala ini terlentuk-lentuk..haha... Mr.F siap bagi betul my kepala..uwaaa.. malu eih.. apew x nyer tido x hingat dunia.. tp kalo Mr.F bawak laju sket sy mudah terjaga dr tidur,. dan membebel itu ini konon bawak kereta laju.. sebab itula Mr.F lagi suka kalo sy ni tido.. sbb sy suka membebel..haha tp ini la firstme sy tido masa Mr.F sedang memandu.. sbb sy ni x harap kalo Mr.F memandu tanpa teman berbual..Alhamdulilah selamat sampai kat Putrajaya.. Dan masuk melalui EXIT BANGI..



babaii u ols!
sadey meninggalkan pontian~..sayonaraa

Terima Kasih

30 Ogos 2010

AME




Terima Kasih

29 Ogos 2010

Pizza Hut





Terima Kasih

16 Ogos 2010

"Restoran Cempaka Rimba -PKNS Bangi"

Ini adalah menu berbuka Puasa khamis mggu lps..Kami p sna mggu lps..nk berbuka kat sna kan..
Pas tu sy pn beli la sepasang Baju Kurung untuk baju Raya sy..
Alang-alang da ada size yg sesuai untk sy..sy pn beli laa..sbb sy ne sush nk cari size..
Beli yang terus siap sedia ajew..sbb mmg tukang jahit daa x time if hntr kt meka..
Sllu nya if sy beli bju yg siap mmg besar laa..sbb pyh nk jmpa size kecil.
for budak kecik adala kot..eee..malu la nk beli..haha
Tp ni size mmg ngam sma size ku yg agak kurus ini...haha
ok laaa..tgok la pix juadah mknn berbuka yg d order oleh Mr.F..
okeh~












ni harga dia = RM26.00

Terima Kasih

11 Ogos 2010

"TEst...






Terima Kasih

05 Ogos 2010

"Wajah-wajah peserta kursus"







Terima Kasih

19 Julai 2010

" pesta floria 2010 - 1"






























Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign