Followers

29 September 2011

Jamuan Raya Part 1

Ofis aku buat Jamuan Hari Raya.. Last day raya ea? Pe lagik, melantak la. Banyak benaw makanan kali.. Tapi banyak-banyak pown yang aku bedal aiskrim tu jugek. Weh, memang tak ble blah. Asal nengok kengkawan amek aiskrim, tambah la aku tak tenteram. Nak jugek katenyer!huahuahua.. Nak tahu tak apa makanan-makanan yang terhidang? Soto, sate, mee kari, nasi arab, buah-buahan, martabak megi, puding caramel, lasagna, carrot cake, aiskrim, air guava asam boi, soya, teh. Perghhhhh! ERKK :D..

Banyak tak makanan jamuan we all? Ahaks. Tapi, dalam semua2 yang tertera, aku cuma sempat mamam buah2an, sate, aiskrim, nasi impit, soto, air guava.. tu jerk. Yang len memang dah tak cukup mulut nak makan. HUA HUA HUA. Zalim tak?

Nak nengok gambo ke? Ok ok.. meh




























So, dah puas nengok.. Ne sume dari kemera ofis~.. From my camera, next part 2 akan menyusul okey. huehuehue.. Tu yang banyak gambo deme ne,.. Gambar aku sket jerk. Sebab i kan pemalu. huehuehuek. *menyampahhh...hahaha..

Terima Kasih

20 September 2011

Seksinye hero ne..


Bosan lakk. Aku rasa nak jugak habeskan final ne cepat sket.hmm. Ada 3 paper lagik nak habeskan. Sabar. Skang ne berusaha sehabis baek untuk final kali ne. Doakan aku yang terbaik k. Aku malas nak luangkan banyak masa dengan belog. Tapi kekadang tangan ne yang gatal tangan nak buat entri baru.ngehe!

Aku telah mengupload gambal nephew aku dua orang ne..hekhek. Maaf la kalo gambar ne seksi sket. (padahal kamu suka nengok gambar ne kan).. hihihi..

 Ne gambar afuja@Afuza. saja jek buat u all konfius.


Ne lak gambar layeen@Rayyan..heehe..Aku suke panggil dia layeen. budak demok.

Ne la hero malaya aku kat kampung. Aku tak sempat lak amek gambar pute@Putri dengan guna pampers. Kalo ada mesti dia jadik modeling kat belog aku ne jugak.ngehe! Rindu semuanyaaaaa!


Terima Kasih

14 September 2011

Story my nephew and niece...























Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign