Followers

28 Januari 2013

emma jenjalan yerr


-->
Assalamualaikum..

Peace peace kacang peace.. bakpe emma lama tak ngap ngap ngap date belog nyer.?? ape tak nyer, i kan busy dengan kerja, study lagi, bisnes lagi, isteri sole~hah! hak hak hak "wakkk you". rasa tak menang segala dek akal, dek tangan, dek perut, ehh.. 

dek kerna kesebukkan yang melanda diri ini.. pada sekian sekian hari 23hb Jan sehingga ??hb Jan 2013, bahawase nye, tuan belog telah pergi ke.(dott..dott..dott).. bersama hubby. dengan ini i mengishtiharkan yang i dan hubby tak de di tanah semenanjung putrajaya, shah Alam, Kuala Lumpuq dan yang sewaktu dengannya. ketiadaan we all berdua dalam  sekitar tarikh sekian sekian janganlah mengharap agar terserempak di tempat yang sewaktu dengannya. memang sah lagi sohih we all tak kan jalan2 di Alamanda, KL, Selangor, korea apatah lagi...

dengan entri yang agak emo lesu keletihan juga tak bermaya, jom i kongsikan gambar i di tempat yang ohsem, takde pencemaran jauh dari asap berkepul kepul, udara bushuk, etc.. kat sini seronot. 

dan i rasa i nak carik tanah area kaki bukit, sebab sejukk grrr awww ohsem


Terima Kasih

07 Januari 2013

Mesilau Kundasang - Desa Dairy Farm

Assalamualaikum wbt..

Pestime la I tidur rumah husb kat kb tu.. dulu zaman bujang, datang sana masa hari raya je, tu pon i tulun tulun family in law buat open house. Raya tahun lepas, I tak pegi sana, nak membujang katernya.. yoo laa ~..~ .. slepas kenduri arwah bapak n 3 hari slepas I bersanding, husb bawak I balik ghumah dia kat sana. So, selama beberapa hari kat sana husb pon bawak I pegi pasar malam kb, G-mart kb (rata2 baang2 letak dalam lemari kaca siap kunci, husb kenapa yaa?), klinik kb (oppss!), kedai family dia kat kb, restoran Mayang Sari Kb , Restoran Seri Dewi Malam Kb and pegi Mesilau, slebihnya lepak dok umah tengok movie, masak masak, tidur, gurau senda dengan ame..





kat gamboo cam berisi sikit, nak demok leww

Peace!

ngan adik ipar yang bongsu (samelah kita dik)


lembu ni asyik nak manje manje je.. errr

c jaja dah mebelai manja

pesal lembu ni suka buat cenggini??

my muk muk 


wuuuuuuuu. tutup mata u all cepetennn


Husb muk muk

kang mata tengok kmera tup tup tangan dah kudung,
embeekkk makan err


jaja blanja lembu2 ni minum susu
*dengan duit sendirik :)



kalo bleh nak jauh lagi dari lembu tu, ayaq liur lembu
eww di dorong oleh angin sepoi sepoi bahasa
















i ingatkan kat cameron jek ade, ghupenya sini pon ade
suke suke, tapi tak leh bawak balik. mahai giler..


dorang buat suprise kat seeha..
auchakk ada anjing comel2 ghupernyer

emak mesti suke dengan bunga bunga ni kan

sesi memilih buah2an..
banyak giler buah yang pelik tak pernah tengok..

bunga waa.. tapi i dah mencikkkkk




dahhhhh.. habissss...
lain kali i ceghita lagi..
bai bai.. 

Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign