Followers

12 September 2014

Final exam last sem

Assalamualaikum

Dah lama tak buat post baru kat blog ni.
Busy sangat. Yaa! Busy dengan keduiaan. MashaAllah.

Takde apa yang menarik untuk di kongsikan.
Cuma my husband dan my son tak lama lagi sambut birthday masing2.
My husband 22hb Sept dan my son 21hb Sept.
Yep, dekat je birthday derang. So, jimat, sharing cake je la.hehe
Plan memang nak buat surprise,
But, aku tak dapek nak surprise sangat.
Berkepit ngan asben, memang sah tableh nak surprise.
Nak surprise kat anak, paham ke dia,hehe

Hujung bulan ni, final exam dah
InshaAllah, ni la last sem aku.
Berharap, takde la yang ter-repeat.
Selama ni, pon only one paper repeat, tupon benda tak sangka.
Lecture tak nak bagi lulus walaupon dah buat semuanya.
Terpaksa bayar, masatu sem 3 or sem 4.
(*paper ni tak amek masa final pon*)
Now, inilah last sem aku, hopefully aku dipermudahkan
So, tahun depan dah boleh graduate.
Convo dengan anak, suami, emak and all of my family,,
InshaAllah




Terima Kasih

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign