Followers

17 Jun 2013

BIO OIL untuk peyut ku




 Assalamualaikum...

Tadaaaaaaaa...... i frust pagi ni sebab i tak dapat nak berpuasa hari ni.sob sob.. hasben tak set jam dehh,, hok aloh, salahkan sang hasben la pulok ye dak? hari ni plan nak puasa, maklumlah ganti puasa masih tak habes lagi.weeeyyyyhhh hehu, malu i.. maklumlah, bila dah preggy mummy ni, kena jugek bangun sahur, kalo idok bangun sahur, nanti baby inside tu kalo jadi apa2 sape nak jawab, i jugek yang kena jawab. khenn khenn? tak kan lew hasben i nak jawab..hek hek.

ehh, i nak stori pasal lain sebonanyer.. ni hah.. smenjak gune Bio Oil untuk peyut cit cit i ni, i dah rasa ok ok dah.. seblom ni, toksah habaq laaaa, peyut gatal, strech marks i baru nak menjadi. tapi bila i guna jek bio oil, segalanya terkawal dahh.fuh legaaaaaa..

i baca kat blogger ibu2 ngandung, kata kalo gune bio oil ni ok.. i pon try la jugek. hari2 i usap peyut i sbelom pegi keje dan seblom tidoq malam..gatal pon dah kurang2 dah..

ada orang kate, bio oil ni, takdok kesan pong. maybe ikot kulit dan kesesuaian kottt.. bleh la i mencegah peyut i dari strech tu.. kang jadi kekal, tak cantek pulok peyut bump bump i. ye dak. ehh, bukan orang nampak pong..hehe..

kirenye bio oil tu cam melembabkan kulit peyut i jek, seblom ni kulit peyut i tu kering bangat deh.. dah nak mengelupas jek. 

 i beli minyak bio oil ni pon kat watson jek. so, i tengah try sapu kat area kesan parut,. kot kot la berkesan ..he he..


Bio-Oil : Specialist skincare for



Scars

Stretch Marks

Uneven skin tone

Ageing skin

Dehydrated skin



Parut



Bio-Oil membantu memulihkan kembali pelbagai jenis parut akibat pembedahan, kemalangan, melecur, gigitan serangga, kulit tercalar dan kesan demam campak.



Regangan kulit



Bio-Oil membantu memulihkan kulit bermasalah akibat kehamilan, tumbesaran peringkat remaja yang cepat serta kehilangan dan kenaikkan berat badan yang mendadak.



Warna kulit tidak sekata



Bio-Oil membantu menghilangkan kesan-kesan pigmentasi dan kecelaan kulit akibat ketidakstabilan hormon, penggunaan produk pencerah kulit atau pendedahan kepada cahaya matahari yang berlebihan.



Cara penggunaan



Dua kali sehari untuk tempoh minimum 3 bulan. Menyerap dengan cepat, tidak meninggalkan kesan minyak dan sesuai untuk semua jenis kulit.



Kandungan



PurCellin Oil, Vitamin A dan E, minyak Calendula, Lavender, Rosemary dan Chamomile.


Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign