Followers

06 Jun 2013

Expo baby kat Midvalley

Assalamualaikum..

Yaaa, dahsat cerita mu ya emma… I banyak benda nak cerita, tapi tu laa, I cam alah ngan belog.. I pandang sipi2 blog pon dah mengah.hah,! ekceli, I dah start mengah mengah dah skang, dah penat kehulu ke hilir bawak peyut memboyot ni.. tapi besar pahala seorang ibu yang tengah hamil, ya teman teman…

Tiap tiap malam hubby kena massage isteri dia ni…hubby cam biasa la, tak nak tak nak katanya… tapi last last ada jugek dia datang jenguk I kat bilik dan urut tanpa rasa letih dan tak pernah lagi dia cakap “sudah aaa,..yang…” .. rajin kan hubby I tu (hee, puji lebih2 lagi)…..

-->
I guna lotion mustajab untuk urut bahagian blakang.. rasa sejuk jek..best best.. bila time sakit pinggang lega rasanya lepas sapu lotion…

Hubby suka berangan pasal baby, kalo ada anak orang kat mana mana yang masih kecil mesti dia cuit cuit I, peh tu dua2 verangan la… kalo sembang berdua pon kekadang mesti kata cenggini “nanti si baby nak jadi geng sape syg rasa??,, abg rasa jadi geng abg..” hok aloh, dia dah pandai nak ajar cara bodek anak dia nanti.hehe..nanti kalo dah ada anak, hidop we all berdua mesti berubah.. tu yang skarang nak puas dating kat luar aje.ehe..

Ekceli, I nak ceghite pasal expo baby kat Midvelly bulan lepas.. baru skang ni berkesempatan nak ceghiter..pada awalnya, hubby excited giler ajak I gi expo, I lebih suka pegi tempat yang ada clearen stock..hehe.. hubby terbaca kat magazine PA&MA ada expo kat Midvalley, tu yang dia ajak I gi sana utk shopping barang baby..

Bila dah tahu gender baby ni, kira senang la sikit I nak shopping.. tapi scan baby pon tak semestinya betul 100%.. so, lebih selamat, belilah yang fleksible kan..
Awal pagi I dah kejutkan hubby, sebab tak nak la lewat nanti jalan jem, pastu sesak kat expo tu, dan hubby nak kejar goodies bags.. Alhamdulillah, dapat la jugak, we all baris tak la panjang, baru brapa saat kemudian, ya rabbi..panjang giler orang beratur kat blakang I nak kejar goodies bag..

Banyak jugek la I shopping barang2 baby.. I beli susu EnfaMama jugek,hehe..mahai jugek ye kalo setin tu..koyak rabak purse I nak bayaq.. terus ngendeng kat wallet hubby..wakakaka.


 BEFORE


 AFTER

hehe.. kbai..

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign