Followers

15 Februari 2015

THROWBACK gambar anak


Assalamualaikum..

Malam ni, ntah angin apa nak menaip blog.. menggedik tangan ni nak update blog.. sbelom tu, perasan tak perubahan my blog ??,  makin ciut miut blog aku ni >.<..

Memandangkan, si anak dah sembuh dari demam, mata aku pon dah qada tidur banyak kali dah untuk gantikan berjaga malam sepanjang anak demam. Nasiblah, perubahan jadual tidur si anak sekejap je. Kalo tak, terpaksa lah bersengkang mata kat ofis nun. Masa fiyyaz demam, terus amek cuti.. tak sampai hati nak kerja time dia demam gitu. Lagipon cuti ctr aku ada la dalam dua tiga hari.. Dah la my office skang busy manjang....  isnin ni plak kena kerah lagi, sebab ada audit kat kewangan tu ha, dek kerna kerja bersangkut paut dengan kewangan, terpaksalahh labu hai!..

Fiyyaz still batuk2, tapi dah kurang2 dah kahak dia.. risau jugak hari tu, sampai tersedak sedak masa tidur.. kakak aku kat kampung dah suruh aku gi klinik, takut kalo batuk lama nanti ada jangkitan ke ape. So, bawak la jumpa dokter, tapi dokter kata ok je, just makan ubat pecah kahak..

Tak tahu plak, fiyyaz demam sebab apa. Ada yang kata nak pandai sesuatu... ye la kot.. gigi fiyyaz skang dah banyak tumbuh dah.. tapi selang selang, graham kat blakang yang  tumbuh banyak dah skang, yang kat depan tu still 9 batang gigi..


K lahh, aku saja nak upload gambar throwback si anak.. ye la kan, dulu tak slalu rajin nak update blog lepas anak dah lahir.. mari le kome nengok nyer..
































Terima Kasih

2 ulasan:

Kiko Pika berkata...

tiada perubahan muka iyyash dari baby sampai skrg :p

Emma Nyiu berkata...

Hehe, yaka, nanti basar kali ahh baru berubah..hehe

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign