Followers

09 Mei 2014

Result dah kuar..grr



Assalamualaikum.

Alhamdulillah, baru lepas check result exam. Behehehe! Seriously, aku tekezut dengan result exam aku kali ni. CGPA jauh meningkat dari sbelom ni. ^.^”…happy sangat.. lagi next sem, lagi usaha lebih. Insha Allah akan tambah baik lagi…

Selalunya, jam 12 tengah malam dah boleh check result. Ntah kanapa dari tengah malam aku dok tunggu emel dari uitm, tak dapat-dapat. Dua tiga kali terjaga tengok emel takde, nasib berjaga malam pon sebab nak buat susu si dak tecik tu.. Aku ingatkan effect dari tangguh sem. Skali tengok dekat group kiterang kat pesbuk, ramai je yang tak terima emel dari uitm jugak. Maknanye terpaksa bersabar lagi untuk tunggu result exam jam 9pagi.

Alhamdulillah, syukur ya Allah, engkau telah permudahkan segala nya dapat result yang baik dari sebelum ni.. Dah ada anak ni, lagi ok result yer T.T..hehe. Dulu time bujang lagi banyak free time, takde pulak cenggini..he he he. takpe, next degree gambatee!!!

Lepas ni boleh la senyum sampai telinga.. *result tak la gempak sangat, tapi dah bersyukur sesangat*



Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign