Followers

12 Mei 2014

Honeyboolan kat Penang.. Part II



Assalamualaikum..

Weei, office sunyi laa. Seciput je manusia pegi office. Yang ciput tu, aku pon ada skali. Oh ye, besok cuti laa. Aku, memang dah tak bleh nak cuti, melainkan darurat, contoh anak demam. Terpaksalah kutip gaji kalo cuti dah tak cukup. Demi anak, kenalah bekorban, even suami yang nak cuti jaga anak tapi aku tetap nak jaga. Hehehehe.

Ok ok, kiter nak story pasal honeymoon kat Penang kan? Ni sambungan dari post yang sebelum ni “honeyboolan kat Penang PartI”..

Lepas round kat area luar, pegi la merasa masuk ‘The Owl Museum’. Sbelom tu, kiterang breakfast dulu *breakfast makan cendol special, kemain ko* hihihi. Masuk museum tu bayar jugak, tapi tak ingat dah brapa untuk skali masuk. Dek kerna aku minat giler dengan Owl ni, asben pon layan je la, bila lagi nak masuk museum tu, ye dak?? Museum tu kecik je, brapa minit je dah habis round, dok lama dalam tupon sebab dok amek gambar ja.hehehe..

Asben, macam biasalah, dah penat layan bini dia amek gambar, pegilah dia membeli sehelai T-shirt yang ada cop owl. Actually mahal jugak, cuma asben nak ada kenangan, so belikan ajelah. Memula nak beli baju sama, tapi aku menolak, tak nak la bazir duit banyak sangat katenyee, nak bajet.haha. Just beli fridge magnet dua tiga ketul, dah cukup.hehe.

Lepas settle round satu museum, berangkat pulang lah kami berdua. Sekian.

Nah, ini gambar museum nyaaa…
























Terima Kasih

2 ulasan:

Ainul Mustafa berkata...

hr tu br p bukit bendera jugak tp tak masuk pun muzium.p makan je.hehe

Ainul Mustafa berkata...

hr tu br p bukit bendera jugak tp tak masuk pun muzium.p makan je.hehe

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign