Followers

07 Mei 2014

my baby Fiyyaz Nur Amsyar



Assalamualaikum..

Alhamdulillah, pagi ni mood dah ok. Hihi. Semangat buat kije dah, pepagi datang office siap bagi sengih-han dengan officemate .teheeee. semangat semangat, haa tetiba mata merah. Haih!, awat tetiba? sakit mata pulak dah? Sana sini suruh gi klinik, err aku malas giler nak mc. Cukuplah last month asyik cuti rehat plus mc. Kat umah bosan juge. Aku rela sakit2 ni dok office.haha. *tapi, dorang yang takot dapat jangkitan if betol2 sakit mata*

Now, aku still sakit kpala fikir nak apply skang ke idok nak mohon transfer ni. Heh! Katne la nak pi ni. Cepat fikir yer emma..

Oh ye, semalam balik je keja, ibu fiyyaz terus kerjakan fiyyaz, suruh jadi model. Ibu nak shoot gambo. Haa! Dah, budak tu dok golek golek bila kita nak amek gambar. Jenuh ibu dok betulkan budak tu. Sbenarnya dia tengah badmood masa tu, dia nak tidur. Ibu pulak berhempas pulas dok shoot2 gambo.haha. Last2, ibu Cuma dapat amek gambo 3 – 4 gambo je. Sedeehhh T.T .. maka tidurlah si anak..







Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign