Followers

21 Oktober 2013

Dak fiyyaz dah sebulan!

Assalamualaikum teman-teman..~

Alhamdulillah.. 21.10.2013 maka genaplah sebulan usia staring ku itu. Tak terasa masa berlalu dengan pantas skali yep. Aku cam tak percaya jek, baby depan mata ku ini adalah insan yang selama ni dok dalam rahim ku ,, teringat lagi tatkala aku n asben pegi scan 4D, my staring siap tutup2 muka, main chak! chak! kat ibu dan ayah dalam tu, siap bagi muncung2 bibir yg seksi tu yer. Sanggup gi scan semata2 nak tau wajah my staring, walhal bukan jelas pon.. T.T

Oh ye, aku tak habaq kat para pembaca ku, apa nama anak aku kan? Full name dia,, Fiyyaz Nur Amsyar. #babyFNA

Gambaq pon x upload lagi kan..

jeng..jeng..jengg.. ni la dak fiyyaz ngan ayah


Masa ni ayah ngan fiyyaz sodap sodap tidoo,, otw ke kampung ibu fiyyaz..hik hik. ibu fiyyaz dok kat tepi siap snap snap gambo. tomei jek dak fiyyaz kena balut ngan towel leh my mil. My Mil yg drive masa ni.huh! kemain my mil pandu, laju. Dia kater, guna kemri kena laju, lagipon kalo laju tak terasa huyung hayang orang dok dalam tuh. Nervous i kat blakang, siap dok lompat2 dah la i sakit mon***. ahhh~~~ sakitt.. siap kaki aku pon tekan2 brek kat seat blakang.hoh! kemain ko!

Ni gambo dak fiyyaz dah fullmoon! lepas dari klinik.



Dak fiyyaz masa kat klinik meragam. Sebab ngantok sangat. maklumlah tengah hujan2, sejuk plak tu, ahh sodap ehh tido. Nanes nanes masa tunggu ibu dia checkup. Nasib ada emak no dua fiyyaz, my kakak. Pandai dia pujuk. haku! hmm sedih.. tak expert. Tu laa,malam dak fiyyaz x tido sangat. tiap jam nak nenen.

Dak fiyyaz cam kurang2 dah meragam pasal sakit dia tu. Tadi, pakci tu dtg lagi, bacakan surah2 yang blh kurangkan sakit dia.. harap2 dak fiyyaz sembuh sepenuhnya. Kalo ada arwah nenek mesti dak fiyyaz berubat ngan moyang dia..

k lahh.. ibu fiyyaz dah ngantok. jap gi dak fiyyaz nak kejutkanibu dia. kena rehatkan mata jap. Dak fiyyaz tido je dari klinik tadi. Kesan ubat kot. k lahh. 

Terima kasih atas kalian yg doakan dak fiyyaz. Insha Allah dak fiyyaz akan sembuh cepat. Senamg lah ibu jaga masa kat Putrajaya nanti sebab kat putrajaya takde nenek fiyyaz,xde emak2 no 2345. ibu sensorang jaga..wuu.

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign