Followers

30 Januari 2012

Pegi makan snow ice

Waaahh, title tak bleh blah der. Gambar ne ekceli dah basi dah. Kira di jeruk dalam hape la jugek. Cian pulaks rasanya sebab takot berkulat, tu yang buat jugak entri sebegini rupa paras mu ohoiii wajahmu . adess. Ekceli, deme tak terniat pon nak pegi makan snow ice ne sebab before gi ice room memang dah makan kat Italians restaurans. Perot dah kenyang tahap nak muak termuntah hijo, sebab makan lasagna alahai mahal giler cipan. Order kemain padahal usus perut tak muat nak sedut lasagna.

Settle makan kat Italians Restaurants (tak tahu betui ke idok nma restaurants tu, hentam je la labu labi). Tanpa niat, telah masuk dalam ice room nak makan snow ice.keh keh keh. Masa nak order, i terus blur nak order yang mana satu. Sebab takde satu pon pevret i. Sedih berlinang air mate seh. Oww, meraung2 tapi order jugaks NUT CASE..

Bagi i laa, tak de pon sedap sangat. besa2 je la.. he he.. Berdarah mata empunya kedai kalo baca.hee. Sayang sejuta kali sayang, makan tak habes. Bazir je kan. Bagus bagi kucing makan tepi jalan tu ke, atau si beruang kat umah i tu. Sebab dia kan beruang kutub. dah lama tak jumpa snow.

Tu la,, nak makan sangat snow ice. Bagus makan ABC ke, kalo dah area khatulistiwa tu memang dah tak berngam kowt ngan snow ice.muehehe.


pilih pilih mana satu you all nak??
Asalkan u takk makan kertas menu tu.

 Black knight ne, rase apa? sedap ke?
Ohh, tak seindah rupa sangat.
Makanya tak de rasa. Macam makan snow betul2 jer..

 Ni i order. Bleh arr..
AirBatuCampur jugek tetap di hati seii

Ne sedap jugak.
Kalo sendawa kat dalam pawagam sah bau durian kuat..

So, nak pegi tak ke Ice Room. Pegi laa.. Lain orang lain lidahnyer, kalo tak de lidah rasa guna hidung.. Kalo sedap baunye maka sedap la makananyer.hee.

Jom main snow guna habuk polistren.huehuehue!!
Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign