Followers

26 Januari 2012

Outing w ohsem peoples~

Assalamualaikum..
tak jawab dosa  :P

23hb - Senin lepas, tetiba hape i berdering jam 11pm lebih lebih kott tak pasti. Tanjat jugak la, then tengok kat screen hape .. tertera laa nama kawan i zaman budak skolah menengah. Aikk, glabah jugak mulanya. By the way,, kawan i tu baru jek start study pegi sini area semenanjung. Tu yang bikin riso tu. Aku pon angkat kol dia cepat cepat. Rupanya, dia nak pegi Putrajaya. (memey sah nak jumpa i la tuh =)..he he he..).. Dia kater, sajer nak jenjalan ngan geng geng dia. Students la katakan, lagi lagi tengah boring dok hostel tu lebih bek cuci mata katernyerr. Aku pon onn je laa, ya laa kawan satu skolah dulu, bukannya selalu nak jumpa kan. Dah stuju stuju semua maka terjadi la satu perjanjian (walhal, i tak slalu tepati janji, tapi i akan berusah untuk menepati janji itu~ wink wink).

24hb - Seawal pagi, mesej hape mula aktif. "emma, emma jadi tak?"he he he.. So, i reply "iya jadi, tapi belom siap".. i terus mulakan operasi, tapi bukan pegi bersiap siap, cuma mulakan operasi mengemas rumah sapu sapu lap lap cuci cuci apa yang patut baru i mandi manda.he he he.. Tengokk, i suka sangat lengahkan masa. terhegeh hegeh macam ciputt. Mesej senantiasa aktif, tok sah cakap la der. Kawan i kater deme semua turun kat Midvalley (nek KTM). Rupanya, dorang semua ne, tak tahu pon nak pegi Putrajaya gimana. I pon suruh dorang pegi makan kat midvalley dulu, sepatutnya dorang kena  benti kat BTS, kalo tak pon kat KL sentral. Last2 plan dorang nak pegi putrajaya tak jadi, sebab dorang tak confident nak teruskan takot takot tersesat.hee . Kawan i suruh i pegi amek dorang bawak jalan jalan area KL. I pon rasa kesian kat dorang, dah datang dari jauh seremban nun nek ktm sampai lenguh lenguh sendi and terpaksa bersesak berhimpit dalam ktm dengan mamat mamat bangla yang ishk~ fening~..


Jam 12pm i baru bertolak dari rumah, terus g midvalley carik dorang. Peh tu, dah jumpa dorang and set nak pegi mana. Seb bek la budak budak ne semua tak nakal.HAHA.. macam i ne penjaga dorang jek kan. :p..Tapi BEST jugak la bawak budak budak ne. Walhal umur i dengan dorang tak jauh beza. Rata rata umur dorang pon dalam 21thn. hehehe. SO, bawak la dorang g KL..hihiii..


dorang sangat OHSEM~

Budak lelaki panggil sy kakak..muehehehe~

Dorang jugak suke bergambar.. besakla students~ =)

Ni la kawan zaman skolah i tu~ Nama glam dia AYANG..he he he
Tu mamat bangla mana ntah nak amek gambar semangat giler.muehehe
Hai nama saya EMMA =)

Saya jugak~

Kawasan HANS isaac (he he he he)

kuang kuang kuang

Mari bergayut gayut

he he he.. anda jelez??

Waaaah.. budak tomai ceblah i..

I nak amek gambar ngan dia.. tapi tapi...
I ne kan pemalu miaw miaw..muehehe
Pehtu pegi mamam ice cream kat Midvalley
Dapat ang pow.. muehehehe

semua semua bayaq then dapat baki 0.15$..muehehe again

Lepas dorang dah puas and rasa nak balik, terus i hantar dorang  g KL sentral. My mr. masa tu dah penat tak nak nek ktm, disebabkan mamat bangla yang terlalu ramai. Dia trauma nak naik ktm. Lagipon dia tengah demam demam.. Kami tinggalkan kreta kat midvalley, sebab nak hangkut bebudak tu konfem la tak muat. Dorang tu ramai, so terpaksalah kami bedua turut serta nek public transport jugak. muehehe. Kat kl sentral lepas dorang beli tiket, i pon dah nak balik. Terus budak budak ucap "terima kasih kakak.." muehehe.. tomei tomei.. My mr. pulak kena panggil "abang abang" wahhh.. yang klakarnyer, ada satu budak lelaki tu, i dengar dia cakap.. masa tu my mr. nun jauh kat blakang, i ngan budak budak dah jauh jalan. Terus budak lelaki tu cakap, "eihh, mana dah abang tu..? ", masa tu i dengar dia cakap ngan kawan dia..ahak.. lawak lawak.. risau pulak dorang kan.. i tak risau.konon. I and mr. terus naik teksi. Pegi midvalley amek kete.. dan balik~

Okeh.. i busy. bye bye bye..


Terima Kasih

1 ulasan:

OdahOne OdahOneBizz berkata...

wah syoknya berholiday...xthan tgk aiskrim haagen dazs tu...mmg favorite...hoho

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign