Followers

26 November 2012

DIY

-->
Assalamualaikum..

Dah la skang ni pms datang lagi. Huhu. Tengsenggg tensenggg. Alamak, tak mo arr.. nanti aku stress susah lagi. Kalo stress time pms tu yang sangat sangat menyeksakan. Susah woo, lebih elok jaga emosi time skang ni. Lagi satu, elakkan dari emo emo. Kalo selalu emo tu yang buat kita stress. Cube lah bawak bersabar, minum ayaq sket pastu istighfar.. dahh hilang sket emo kan. Relaks la der, nak emo pehal., apa plak emma ni, ye ye. Emma memang emo skang ni. Sehari before pms, aku diam jek, letih kemain plak tu, segalanya tak larat. Padahal kat ofis duduk jek, takde pon angkat-angkat simen batu bata bagai, barulah aku tahu, pms nak datang masa tu. Nasib baiklah kali ni tak saket yang amat cam bulan lepas,” semua warga offcmates ghisau d buatnyer”. Fuh lega, Cuma emo sikit-sikit tu ade lah. Kalo bab merajok, YA! Aku nombor 1 pada masa ini. Ok nuktahhhhhh!~~

Ekceli, bapak skang kat ward. Kali ni dia sesak nafas. Kesian bapak.. aku yang kat sini risau yang amat.. harap-harap bapak cepatlah sembuh. Doakan kesihatan bapak aku yer teman-teman.

Skang ni pulok, aku tengah gigih menyiapkan doorgift, project diy tanpa henti. Tiap-tiap malam aku buat. Yo laa, nak jimatkan cost, bleh arr buat project diy. Memang nampak la jugak penjimatannyer, Cuma 1, penat tu toksah habaq laaa. Memang penat giler2. Kater nak kawen kan, so, berkorban la pada masa skang, duit baki-baki tu bleh simpan untuk honeyboolan kan. Weeeeeee,, gaitai~ so, kalo nak jimat, kena usaha beli benda2 yang menjimatkan.




-->
Gambo-gambo tu lah antara project diy yang aku buat.. tapi semuanya adalah baru sparuh, belom siap sepenuhnya. Harap bersabar ~.~ .. tapi hentahlah kalo lepasni aku boleh ke update belog pasal project2 diy aku. Sebab update pasal e-day pon aku tak sempat-sempat. haadoi. Bila lah gamaknya. Gamboo kat atas tu untuk doorgift, aku buat sendirik sebab nak jimat. Hew hew hew. Entahlah dapat siap ke idok. Hopefully dapat lahhhhh. Doakan aku yer. Nak sangat menyiapkan dengan cepat, tapi TQ tag pon tak siap lagi. Hadoiii cepatlerrr.
Dikesempatan ini, diucapkan selamat Pengantin Baru kepada Nur Afika Tf. Dengan pasangannya Surman S… Semoga kalian berbahagia hingga ke syurga. In Sha Allah…..

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign