Followers

02 Februari 2012

Kuntuman bunger :)

Hai :)
(awal awal lagik dah buat muker tenyumm)
hue hue hue..

Semalam cuti wilayah kan??, cube angkat tangan sape tak tahu semalam cuti wilayah. (ok dah dah..turunkan le tangan turun, muchuk la ketiak..uwek uwek).. So, asal free jek mesti i akan buat kerja kerja rumah. Haish, macam bibik la puleks. I rase bibik pon tak macam i. I ingatkan, i bleh la menelaah bersama si beruang, harapkan dia nak bersama sama dengan i untuk menelaah. Ntah ntah dia tergolek dulu.

Kalo dah cuti dan tak tahu nak buat ape, i pon buat benda aktiviti kesukaan i. YES, seni gubahan tangan. I memang suke menda menda kekreatifan ne. i rase mesti anyone akan cakap, ishk bosan giler nak berseni seni. Tak kesah la, i memang suker dan suker dan amat amat suker. I tumbuk kang sape cakap tu. meh meh i lempeng cicah sambal bilis.kuang kuang.

Nak tengok hasilnyerr??

TADAAAaaaaa.....!


Menangis la kedai kedai kraft kat luaq sana nengok hasil tangan i. muehehe (riak)
ke ada owner kedai nak tempah kat i.meh meh (poyo)

Kaler hitam tu mounting board i, tempat i letak note penting. Subjek yang susah nak hengat, kenalah letak note kat sana. I ne, kena letak sket nota nota penting sebab i pelupa. Lagi lagi i dah nak meningkat umur. So, anyone dah ready hadiah?muehehe..

p/s: sesaper berminat dengan kuntuman kuntuman bleh la order ngan i.muehehe..

Terima Kasih

2 ulasan:

laskar pelangi berkata...

kreatifnyeeeee dia:)

✿♥! b.e.l.o.g e.m.m.a ♥!✿ berkata...

@laskar pelangi hehe saje nak mencube bleh ke tak buat..

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign