Followers

03 Februari 2012

Karnival Krangkaraft 2012

Alamakkk S: / .

I update belog lagik.
Last month lah paling active, entri i kemain sebulan mencecah 19entri. So.. u anggap i rajin ler kan.

Sekali lagi nak share masa kat Karnival Karangkraft 2012 hari tu kat Shah Alam. I semangat nak pegi hari tu tau. Walhal, i dah semakin kureng baca buku2 yang tak berkaitan ngan subjek untuk sem ne. Sebab i tahu, i tak cukup masa untuk hal2 lain. sob sob sob... ='( ..
Masa kat karnival tuh, masuk jek kat pintu gerbang i terus pegi booth yang berdekatan. Booth yang first sekali , booth tu adalah booth si pengarang kesayangan anda ANIS AYUNI. I nak jugeks amek gamba ngan dia. Tapi, ada someones malu nak amek gamba i ngan dia. adeh. So, punahla harapan si jakun sekejap.


Banyak novel kena jual kat karnival tu. Harga murah je masa giler. Kalo i ne peminat sejati novel, dah sah sah i pon joint deme bersesak berhimpit. I rasa i tak sejati lagi, so i cume mengintai ngintai dari luaq area sesak jerk. Someones tu, dah memang suke sesangat dengan buku, kira dia ne sejati la katakan. U rasa lah kan dia ni sejati sangat ker, ohh tidak sama sekali. Dia mula la rimas2 dan nak blah dari sana, dia bagi alasan kononyer nak pilih buku macam mana dengan sesak lagi, peh tu kena la feel baca sinopsis baru tahu ne best ke idok, nak bayaq pon kena la beratur macam semut. By the way, kaitan dengan semut ne masuk dek akal jugek kan. Sebab semut berdisiplin dan ikut barisan. Dan deme juga beratus macam semut. Wah, inteligent briliant!

I bersama kereta. 'bleh tak i bawak balik keter ne?'


Comei jugek keter ne. Muat untuk orang2 yang kecik macam i ne.





Terima Kasih

1 ulasan:

sabry oppa berkata...

Nice ") nice ") like :) like :)

entry yg best n blog yg superb!
hanya mampu berkate wow!!!!!

http://sabryoppa.blogspot.com/
http://shaberry92.blogspot.com/

nice to meet you..

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign