Followers

08 Februari 2012

POPEYES ^.^'

Assalamualaikum....
kum kum..grrr tatotnyerrr.
HYE nenek²  atok²  pokcik²  mokcik²  kakak²  abang²  adek². Best ye ber hulidey lama~


Today, tahap kesihatan i amatlah menduka citakan. seawal pagi hinguss leleh leleh. Terasa diri ne macam si BOO ..=.=" .. apa kau rasa oren? tapi dia comel jugek kan. hidop cool dengan hingus, toksah fikir²..Kalo nak cool jadikan dia sumber inspirasi. i loikee boo. mata dah la berair macam nak nanges. mata merah merah macam cik pon. Hidung jugek turut serta merah macam cik dut. tak nak la makan ubat sebab malas, bukan bermakna tak suka ye tuan² semua.

So, cuti cuti hari tu i lepak kat umah layan citer korea. Gila kau. i bleh pulak terlayan citer korea sampai jam 4pagi. ekceli, sangat tak berbaloi tak tidur. Kalo bangun nak study ke, bleh la jugak d maafkan. Ne idok, tengok citer korean pulak tu. ish ish ish. Sedih sesangat citer tu. Sepanjang nengok tu, i nangis je kowt. i rasa kalo i tadah ayaq mata i tu, rasanya dah sebaldi penuh. muahaha. By the way, stori yang i tengok tu, kisah benar. So, feeling jalan citer boleh di jiwai dan jalan citer kira logik la kan.

Masa cuti tu, i nak pegi ke mini zoo tepi mines tu. So, bertolak awal pagi kononnya supaya tak panas terik. Sampai jek mines, beli air mineral and tisu. Kot panas. Nak beli tiket, tetibe notis bahawasenye mini zoo telah di tutup sejak september tahun lepasss. Mak oiii.. Selama ne, i tak tahu pon zoo tu dah tutup. Ye la, mines la tempat lepak yang i suke. Kat sana best kan sebab leh santai² sambil nengok ikan besar. kan.. Rasa nak curik sekor, jadi haiwan peliharaan.muahaha. Dah tahu zoo kena tutup, rasa malu puleks. So, coverline sambil amek gambar possing kat depan gerbang jual tiket.muahaha. Cian kan... alamatnye, kena la window shopping kat mines jek.heee

Kat bawah ne gambo masa makan kat POPEYES..







nota hidung + hingus : i rase tak sihat. So, lemau nak blogging. k bai
Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign