Followers

28 April 2012

RESULT exam aku nih =.='


Assalamualaikum teman teman ♥

Hei hei, i ada pesan tolong gegarkan i bila jumaat tiba.! Jumaat penghulu hari, i redha pada masa ini. So, tahu tak? malam tadi, i tak lena tidur dengan gundah gulana to the left to the right.sedehh, tengok jam dah jam 1 pagi. Konon gigih nak check email. watde.. i tak boleh bukak emel. Subuh tadi, tangan i jadik pakingson nak ke ofis, nak gi check kat ofis je. i dah rasa tak senang duduk kat dalam bas rempitlajugilakmenakotkan!. Cepatlah sampai ofis, dan akhirnya.. tadaaaaaaaaaaa.. ini RESULT i untuk sem ni. haaa amek kau.

KLIK untuk tumbesaran. RESULT i GEMPAKK!poyo
haaaa, mesti u all tengok lama je result i.hahahaaha. Walhal banyak yang censored. Yer, i study nun kat UITM, Shah Alam. Alamat ghumah, smestinya la Putrajaya, yepp i amek programme Administration. aww. Dolu i bosan gila kowt ngan selit politik politik. last2, i terjatuh chinta.haha. best best.

Syukur Alhamdulilah, walaupon i tak dpt capai macam yang nazarkan. Hopefully, next sem i nak usaha gigih segigihnya. Sem ni, agak susah jugak lagi2 macam i ni yang suka study last minute. Because, i amek masa yang lama nak cari cara yang sesuai untuk i belajar lebih fokus dan cepat faham. Memang menakotkan ulu hati serta usus terchinta, bila tarikh exam dah nak dekat. I akan jadik orang tak tentu arah nak study itu ini. Tak sangka, dah nak mula sem baru. I perlu bersabar sehingga la i dapat habeskan pengajian. Mudah-mudahan Tuhan permudahkan pelajaran i.

Dolu, masa nak register seriously i tak ready. tapi i gagahkan. Berat segala jantung hati limpa usus nak ke kelas, tapi bila di fikirkan i kena ikhlas dan think about my future. My rakan-rakan, dah ramai yang habes dip sambung degree and ke master. Yo laaa, i dengan segala senang hatinya melangkah ke kelas dengan penuh berwawasan waja. NIAT itu PENTING. yang pasti ada target. biar slow mace ciput, asal tak glojoh.


p/s : masa balik ofis, 1 jam tunggu bas kat depan ofis. argghh~! tenseng! smpai rumah pon jam 8.30pm. sedehhhhh T.T





Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign