Followers

23 Mac 2015

Berhujung minggu di Kenny Rogers Roasters

Assalamualaikum wbt.

Sabtu lepas, kiterang bertiga saja kuar jenjalan sambil cuci mata, kah kah kah. Maklumlah, ada orang tu, asyik nak makan daging mahal aje kat Coldstorage. Hopefully, lepas ni tak nak dah daging super mahal gitu. Alamatnya, kalo beli pasni, mesti kena GST dah. So, dah merasa, udah udah la yer. kikiki.

Jenuh nak cari tempat makan, last2 asben buat pilihan nak makan kat KR. Ajak la dak cinonet yang tengah girang gembira, sat gi mulalah merengek meragam (alhamdulillah, tak meragam).. Dak cinonet ni, suka sangat menu yang ayah dia oder untuk dia. Macaroni soup + Banana cupcake.. Banyak dia makan, selalunya dia makan banyak jugak, tapi kenyang cepat. Bila hidangan KR untuk dia, kemain tak berhenti makan sampai licin makanan dia.hehehe. Lepas ni, macam anak ibu nak lagi je makan kat situ. Next, ada rezeki kita gi lagi yaa. (tapi, memandangkan gst,, tunggu laaa nanti nanti..kikikiki, gst aje)..

Kiterang saje nak bagi Fiyyaz merasa makanan pelbagai, asyik menu masakan kampung, masakan melayu, masakan thai aje. hehehehehe. acctually, spaghetti dia suka jugak makan masakan campak-campak aku, tapi, aku suka potong kecik2, senang dia nak makan.. Nasibla, anak aku tak pilih makanan, sama macam ayah dia, tapi kena masakan ibu jugak, baru menambah. (walhal, sekarang dah pandai dah pilih hok yang sedap).

Okey, tu je. nah gambar kiterang luangkan masa bersama.. asyik terperap dok umah aje,hehe..










nasib ada buku note ibu dan pen, senang nak suruh dia menulis, sat gi teriak teriak, jenuh ibu.

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign