Followers

13 Jun 2012

24 mei i blek kampung

Assalamualaikum.

pada 24 mei hari tu, i dengan semangat waja, balek kampung woo. best best. best sangat.he he. i naek flight sensorang. syahdu syahdu jugak masa sensorang. tengok awan senja. Masya Allah (ما شاء الله), cantik nya awan awan masa tu. Tapi, dalam menghayati keindahan alam, i bleh jugak terlelap. seb bek sebelah i gegirl. sebab i tido sakan kot sampai lalat pon ingat, 'ehh ni rumah i ke?' moh ler nengok gamboo

"Hye.. Saya Afuza."
ngeehh. fuza malu malu meaw ngan moochu@maksu dia. eleh. pura-pura la tu. i pegang2 lengan dia pon dia tak kasi tau. tapi, lepas dia nampak i pegang gula-gula. pergh. terus nak ngan moochu dia.

fuh. dia exited betol maen kat taman permainan ni.
yoo laaa, tempat ni afuza yang punya..

Afuza panjat sendiri menda ni. 
sebab mama papa dia tak sempat nak kejar dia dah naek dah. nakal betul.

Fuza nak tumpang glam ngan moochu tak?? meh la amek gambo ngan moochu. nanti glamour masuk belog mochuu. muahahahaha. bleh arr. nanti ada la yang ngorat fuza sebab mochuu ada banyak silent readers. tehee |manyak klentong woo|

Fuza dak nakal dan manja. suke betol dia.
yoo laa, tempat ni afuza yang punya taw.


Sebelah malam we all pegi fun fair depan 1borneo.
Fun fair UK.

I ngan akak i yang. hanya tinggal kami berdua yang bujang :')

lepas dari fun fair, we all gi makan kat anjung senja KK. murah tau. berbaloi baloi. almaklumlah ikan kat sana kan murah murah. malam tu i blanje semua. nanti balek nak blanje satu family lagi. insyaAllah. berbaloi baloi. :')
k.bai

Terima Kasih

1 ulasan:

Amanina berkata...

Bestnya jalan2 :)

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign