Followers

05 Disember 2011

Taman Hidupan Liar Lokawi

Kat bawah ne gambar masa we all pegi ke Taman Hidupan Liar, Lok kawi. Luas jugak la tempatnyer. Mengah kalo tak penah bersukan macam aku. MUAHAHA~.. Sebab zoo ne, kena nek bukit turun bukit. Tu yang jenuh nak jalan tu. Better sediakan payung and air. supaya x kena sunburn and kehausan. Kang tak pasal2 kongsi air ngan menatang tuh~. haha. keh keh. meh nengok.


 Haii, saya PUTRI. 'maksu sy comel macam saya'-hehehe

 -saya sangat terror memanjat-!

Berkongsi kan lebih baek!

- ehemm, nak saya ulang lagi ke, maksu saya memang comel macam saya laa-
(kater dak putri)


 With lofff..



Terima Kasih

2 ulasan:

AmyZana berkata...

share air ngan menatang ? tak rela wo xD

ada blackberry ? best tak ade blackberry? :D

Emma FNK berkata...

@AmyZana
ehe.. saje je tu cakap share air ngan binatang..aheheehe..

Sy ada BB, best jugak, tenet pon laju jerk. Try la BB.. best..

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign