Followers

27 Oktober 2011

Ko kesah? aku tak pon..


Aku dah jarang update belog. Aku dah jarang amek amek gambar terbaru. aku dah jarang bla bla bla. ah, ada ko kesah? Tak kesah tak hape, therefore aku rasa kesal banget. Kiranya nak le letak gegambo lama. Tapi tak la lama sangat  seumpama zaman-zaman purba. Aku bosan kalo aku tak update belog. Walhal aku takde commitment apa2 pon skang. Lapang u know... So, aku selongkar album lama dan amek jek apa yang aku suka! muahahaha! Masa nak dekat final hari tuh, kemain idea datang and jari jemari terajin nak menaip. Skang ne, adess susah wa mau cakap maa. Adoi! jom la jom la, jom la tengok~

  Ne masa fuza masih tecik maa.. Kalo tak silap 3-4 bulan. Not sure deh. Lupa..

 Rindu kat fuza. rindu sesangatttt...

 Oww, pinjam kipas pinky muchu (maksu) yerr.. Nakk balek kipas tuh~ T_T


Motiff amek gambar ne.. Saja.. masa ne kalo tak silap pesta wow kat Putrajaya..

Aku suka rabbit. Cuma nak bela tu yang susah sket..

 comei comei comei

 Tiap kali ada event kat Putrajaya, smestinya bebola ne ada kan kan kan tut

 Kiranya nak nek kuda masa ne. wahaha.. terus kena bebel. Kat KB, sabah sana kuda banyak. Tak pulak mau nek. Walhal free lagi. Kat cne bayar kalo tak silap. Teruss lupakan niat.. wahahhaha



hurmm.. counting days nak balek kampung. uwaa uwaaa. Cuma, tak dapat nak jumpa Fuza.. jumpa putri n layen jek.. Sebab Fuza balek JB, Maksu dia kat sana nak sanding dah.. Maksu Fuza (adik ipar kakak aku), dia sama umur ngan aku jek.. Selamat pengantin baru ye shima (padahal tak dia tak baca pon).. 

Dalam banyak-banyak tahun, tahun depan adalah saat yang aku tunggu tunggu. ntah sebab apa. k..

Terima Kasih

Tiada ulasan:

© ✿EmmA Nyiu✿ | Design By MaiGraphikDesign